DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
TİCARİ HİZMETLER
DİL HİZMETLERİ
Previous slide
Next slide

Firma Hakkında

Kısa Bir Tanıtım

“Kahyaoğlu Consulting – Commerce – Sprachdienste” (Kahyaoğlu Danışmanlık – Ticaret – Dil Hizmetleri) adlı şahıs şirketi (kuruluş adı: “Kahyaoglu Consulting – Coaching – Sprachdienste”) lic. iur. Can Kutay Kahyaoğlu tarafından 2020 yılında Basel’de kurulmuştur.

Bu şahıs şirketi, hukuki danışmanlık kapsamında, İsviçre’de, vergi, sözleşme, icra iflas ve yabancılar hukuku alanlarında, danışmanlık hizmeti vermektedir. Ayrıca, İzmir’deki AA Hukuk Bürosu ile işbirliği içinde, Türkiye’deki her türlü hukuki soru ve davayla ilgili danışmanlık ve avukatlık hizmetleri de sunmaktadır. Ayrıca bireysel ve kurumsal koçluk hizmetleri de vermektedir.

Şirket, dil hizmetleri kapsamında Almanca-Türkçe yazılı ve sözlü çeviri hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca yetişkinler için A1-C2 seviyelerinde Almanca ile Türkçe dil kursları (özel kurslar ve grup kursları) düzenlemektedir.

Şirket, Kasım 2023 itibariyle, E-Ticaret alanında ürün ve hizmetler de sunmaktadır.

İsviçre’de Hukuki Danışmanlık Hizmeti

Kahyaoğlu Consulting – Coaching – Sprachdienste olarak, İsviçre’de hukuki danışmanlık hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz. Vergi, sözleşme, icra iflas ve yabancılar hukuku gibi alanlarda uzmanlaşmış bir ekip olarak, müşterilerimize en iyi hukuki destek ve çözümleri sunmayı hedefliyoruz.

Vergi hukuku konusunda danışmanlık hizmetimiz, müşterilerimize vergi planlaması, beyanname hazırlığı ve vergi uyuşmazlıklarında itiraz süreçleri gibi konularda yardımcı olur. Sözleşme hukuku alanında ise müşterilerimize sözleşme hazırlama, değerlendirme ve müzakereler konusunda profesyonel destek sağlıyoruz.

Türkiye’deki Hukuki Danışmanlık ve Avukatlık Hizmetleri

Kahyaoğlu Consulting, İzmir’deki AA Hukuk Bürosu ile işbirliği içinde Türkiye’deki müşterilerimize danışmanlık ve avukatlık hizmetleri sunmaktadır. Türkiye’deki her türlü hukuki soru ve davada yanınızda olmak için buradayız. Güvenilir bir hukuki destek arıyorsanız, doğru yerdesiniz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *